Częściowe zachmurzenie 9
Prowadzisz firmę? Chcesz dotrzeć do lokalnych klientów?

Zgłoś komentarz do usunięcia

Zgłoś komentarz do usunięcia

Jeżeli uważasz, że poniższy komentarz powinien zostać usunięty, wypełnij formularz

Mnie jako rodzica dziecka w wieku przedszkolnym, martwi to że spadnie jakość wyżywienia. Niestety catering najczęściej polega na tym, że jest tańszy. Na początku zazwyczaj poziom posiłków jest niezły, a czasem nawet lepszy niż dotychczasowy. To faza marketingowa, która nie trwa zbyt długo ze względu na to, że firma cateringowa działa w tym momencie najczęściej \"po kosztach\", a czasem jak bardzo chce się pokazać to nawet dokłada do interesu. Następna faza to średnia jakość, z naciskiem na cięcie kosztów, czyli spadkiem jakości. W końcu nie po to na początku inwestowano, żeby teraz dokładać do interesu. Na końcu poziom posiłków osiąga całkowite dno, a firma ma największe zyski. W tym momencie wybiera się kolejna firmę i zaczynamy historię od nowa.