Popularna kanapka znów kusi wielbicieli. Już od pierwszego dnia zainteresowanie było wyjątkowe, a kolejny tydzień przyniesie dodatkowe smaki.
Do oferty wrócił dobrze znany zimowy wybór, który co roku pojawia się w menu. Tym razem informacja szybko dotarła do mieszkańców, a zainteresowanie od początku było wyraźne. W przekazach sieci podkreślano smak i zimowy charakter tej pozycji, akcentując powrót w kilku wariantach oraz specjalną oprawę w wybranej lokalizacji.
Jak opisuje sieć, to burger, dzięki któremu zima jest pyszniejsza. W skład wchodzi wyśmienity kotlet wołowy, panierowany kotlet serowy i chrupiący boczek, a dodatki stanowią świeża sałata lodowa, aromatyczna prażona cebulka i sos z przyprawami. Całość zamknięta jest w puszystej serowo-bekonowej bułce. Przekaz marki akcentuje, że to propozycja, która ma rozgrzewać w chłodniejsze dni.
Restauracja w Kole działa od czerwca 2021 roku, więc nie jest to pierwszy sezon obecności tej kanapki w lokalnym menu. Mieszkańcy znają już połączenie smaków, które wraca w chłodniejszej części roku. Z naszych ustaleń wynika, że bieżąca edycja przyniosła wyraźny rezultat już na starcie!
Jak ustaliła redakcja, w dniu 19 listopada w Kole odnotowano najlepsze otwarcie tej pozycji - sprzedano najwięcej Burgerów Drwala względem pierwszych dni z poprzednich sezonów. W ofercie pojawiły się warianty klasyczny, z kurczakiem, z żurawiną oraz z chrzanem, a także nowość Burger Drwala Ogniste Papryczki. W przyszłą środę do menu dołączą kolejne Drwale, takie jak w poprzednim roku, oraz jedna nowość.